Brainstorm 'Samenwerking bibliotheek & Randstad'

Basisvaardigheden Event
Gepubliceerd op 16 januari 2024

Vind jij ook dat (digi)taalvaardigheden onmisbaar zijn voor een goede aansluiting op de huidige arbeidsmarkt? En zou jij de doelgroep flexwerkers beter willen bereiken met jullie aanbod digitale en basisvaardigheden? Denk dan met ons mee in de Brainstorm ‘Samenwerking bibliotheek & Randstad’!

Datum:
27 februari 2024
Tijd:
09:30 – 12:30
Locatie:
Randstad, Diemermere 25, 1112 TC Diemen
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies.
Aantal deelnemers:
Max. 12 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 20 februari

Om te zorgen voor zowel verbeterde kansen op de arbeidsmarkt alsook een beter bereik van de doelgroep met beperkte basisvaardigheden initieerde Probiblio al enkele jaren geleden het gemeenschappelijk initiatief Samenwerking bibliotheek & Randstad. Inmiddels is er ruimte om deze samenwerking onder de loep te nemen en vanuit de huidige praktijk te concretiseren hoe de samenwerking er voor de toekomst er uit moet komen te zien.

Voor wie?

Het is belangrijk dat er tijdens de brainstorm vanuit vele perspectieven naar de samenwerking kan worden gekeken. Zodoende is deze brainstorm niet uitsluitend toegankelijk voor Basisvaardigheden-coördinatoren, maar ook voor Basisvaardigheden-medewerkers die betrokkenheid zouden kunnen hebben in de uitvoering en/of waardevolle inzichten meebrengen vanuit de dagelijkse praktijk.

Programma

Tijdens de bijeenkomst brainstormen Randstad- en bibliotheekmedewerkers (Basisvaardigheden-coördinatoren/-specialisten/-medewerkers) met elkaar vanuit de eigen praktijk. Denk hierbij aan vragen als: Welke behoefte is er? Hoe zou een samenwerking er concreet uit kunnen zien? Wat is haalbaar? Wat is wenselijk? Welke meerwaarde levert het op?

De brainstorm wordt professioneel begeleid door intervisie- en brainstormspecialist Ellen Spoor.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 20 februari 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.