Train de trainer 'Inspiratiesessie digitale geletterdheid voortgezet onderwijs'

Educatie Event
Gepubliceerd op 27 november 2023

Doe mee met de train de trainer voor de inspiratiesessie digitale geletterdheid. In deze bijeenkomst leer je alles over hoe de inspiratiesessie eruit ziet en hoe je deze kan overbrengen op de docenten op jouw vo school.

Datum:
29 januari 2024
Tijd:
12:00 – 16:30
Locatie:
De Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies
Aantal deelnemers:
Max. 20 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 22 januari

Deze train de trainer is voor leesconsulenten vo. Als je mee doet met de impulsregeling dan ben je verplicht om de inspiratiesessie te geven op de school.

Voor wie?

Bibliotheekmedewerkers / leesconsulenten voortgezet onderwijs.

Programma

De train de trainer bijeenkomst duurt van 12.00 uur tot 16.30 uur inclusief lunch.

Tijden:
12.00 – 12.45 uur lunch
12.45 – 16.30 uur train de trainer

Schrijf je nu in

Deze training vindt op verschillende data en locaties plaats, schrijf je in voor de juiste datum/locatie via onderstaande inschrijfformulier:

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot een week voorafgaand aan de training. Deelname is alleen voor bibliotheekorganisaties Noord- en Zuid-Holland, deelname voor deze doelgroep is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is alleen bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.