Positionering en internal branding

Positionering en internal branding

De bibliotheek weet heel goed wát ze doet en te bieden heeft, maar het onderscheidend vermogen zit heel erg op hóe je dat doet. In deze ontdekkingstocht naar het eigen karakter van de bibliotheek wordt goed duidelijk waar je staat als organisatie en wie je eigenlijk wilt zijn, de positionering. Als je dat helder hebt is het belangrijk om de medewerkers hier meer deelgenoot van te maken door middel van Internal branding. Goed weten waar jouw bibliotheek voor staat en wat dat betekent voor jouw rol binnen de organisatie is waar je naar toe werkt.

Jet Govers -

Jet Govers

Interesse in dit project?
Neem contact op met Jet Govers
Neem contact op

Meer informatie

Bibliotheken ontwerpen een sterke positionering die past bij de lokale bibliotheek en die succesvol wordt uitgedragen door de eigen medewerkers. Ze creëren onderscheidend vermogen. Dit gebeurt onder andere bij workshopsessies waarin we kennis delen en feedback geven. Tevens vinden er adviessessies plaats tijdens de implementatie, waarin we reflecteren, specifieke vragen stellen en de lokale problematiek bekijken.

De beoogde resultaten zijn:

  • Bibliotheken beschikken over ‘eigen’ lokale positionering.
  • Medewerkers van de deelnemende bibliotheken zijn in staat deze positionering uit te dragen naar klanten. Van binnen naar buiten, als het door de medewerkers aan de binnenkant wordt beleefd, kan het extern worden uitgedragen.
  • Bibliotheken en Probiblio hebben kennis en ervaring opgedaan met het opstellen en implementeren van een Internal branding-plan. Deze kennis en ervaring is gedeeld (best practices) met het netwerk.

Provincie: Noord- en Zuid-Holland 
Bijdrage bibliotheek: deelname in werkgroepen

Meer weten?

Bel of mail Jet Govers!
Onze expert op het gebied van Positionering en internal branding

Jet Govers

Jet Govers

06 24 52 67 43

Wil je teruggebeld worden?

Vul hier je e-mailadres of telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.