Toolkit Huis van Duurzaamheid

Publicatie Strategie en beleid Marketing
Gepubliceerd op 12 januari 2021

In Bibliotheek Heiloo staat het Huis van Duurzaamheid. Een informatiepunt en fysieke ontmoetingsplek voor alles wat met verduurzamen te maken heeft. Met boeken, tips en activiteiten geeft de bibliotheek op een laagdrempelige manier advies rond de duurzame thema’s. Probiblio ontwikkelde samen met Bibliotheek Heiloo een logo en enkele sjablonen voor communicatiemiddelen bij het Huis van Duurzaamheid. Elke bibliotheek die ook een Huis van Duurzaamheid wil starten, kan hier vrij gebruik van maken.

Download de toolkit via WeTransfer >>

De Duurzame Bibliotheek

Binnen het project De duurzame bibliotheek ondersteunt Probiblio bibliotheken bij het vormen van actief beleid op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast ondersteunt het project bibliotheken bij het bieden van aanbod rond dit thema richting publiek en profilering van de duurzame bibliotheek.

Het project De duurzame bibliotheek 2020 is inmiddels afgerond. De plannen voor 2021 maken we binnenkort op deze projectpagina bekend. Praat mee over Duurzaamheid in de bibliotheekbranche via Biebtobieb: De Groene Bieb!