Vier nieuwe DigiSnacks

Vier nieuwe DigiSnacks

DigiSnacks zijn perfecte kleine ‘weetjes’ voor onze volwassen leden en bezoekers die al aardig wegwijs zijn op hun smartphone of iPad: de ‘digitaal comfortabele volwassene’. Met behulp van de DigiSnacks gaan ze weer een stap verder in hun digitale ontwikkeling. Aan het aanbod zijn nu 4 nieuwe DigiSnacks toegevoegd.

In 2021 lanceerde Probiblio in samenwerking met bibliotheken de DigiSnacks: fysieke kaarten (formaat ansichtkaart) van stevig papier die een bezoeker gemakkelijk mee kan nemen en om aan zijn collectie te koppelen.

Samen met Bibliotheek De Groene Venen, Bibliotheek IJmond Noord en de Westfriese Bibliotheken zijn nu de volgende nieuwe ‘snacks’ ontwikkeld:

  • Planten herkennen met PlantNet
  • Een kopie maken van je identiteitsdocument met de app Kopie ID
  • Documenten scannen met de app Adobe Scan
  • Parkeren met Parkmobile
    • Helaas ontvingen we het bericht dat half januari 2023 Parkmobile van naam en kleur verandert naar EasyPark. Wanneer mogelijk zullen we deze veranderingen doorvoeren.

Je vindt alle DigiSnacks hier.

Meer weten?

Enthousiast geworden, ontvang je graag een proefpakketje en/of wil je in 2023 graag meedenken over nieuwe onderwerpen en de inzet van DigiSnacks? Neem dan contact op met Joyce de Boer of Aniek van Son.

Meer nieuws