Meet up didactiek en lesmateriaal (v)mbo (online)

Educatie Event
Gepubliceerd op 05 december 2023

Breng jouw lesmateriaal voor leerlingen en docenten naar een next level in dit pedagogisch power hour. Op basis van je eigen lesmaterialen en vragen over lesgeven gaan we aan de slag.

Datum:
15 januari 2024
Tijd:
15:30 – 16:30
Locatie:
Online via MS-Teams
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 37,50.
Deadline:
Inschrijven vóór 8 januari 2024

Deze sessie is voor leesconsulenten vo en mbo die hun didactische vaardigheden willen aanscherpen. De sessie is zowel bedoeld voor lessen aan een klas vol leerlingen als voor docenten. In deze meet-up bespreken we de tools die jij kunt gebruiken om comfortabel en met impact aan de slag te gaan.

Voor wie?

Leesconsulenten en Educatief Specialisten 12+

Programma

In dit uur gaan we eerst in op het onderwerp ‘hoe ontwerp je een les’: want wat komt er kijken bij het geven van een effectieve en impactvolle les? Daarna is het tijd voor jouw eigen vragen en casussen.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 8 januari 2024. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 37,50. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 37,50 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.