Bestel nu de Kidsweek ‘Ontdek je BIEB special’ voor jouw bibliotheek!

Bestel nu de Kidsweek ‘Ontdek je BIEB special’ voor jouw bibliotheek!

Probiblio produceert in samenwerking met Kidsweek en bibliotheken de ‘Ontdek je BIEB special’ voor kinderen van 7-12 jaar. Deze tijdloze special kun je heel 2023 uitdelen om kinderen te laten ontdekken welke coole dingen de bibliotheek te bieden heeft. In 12 pagina’s fullcolour introduceert Kinderdirecteur Maura deze heerlijke lees-, ontdek- en doe-krant vol opschepperijen en ontdekkingen over jouw eigen bibliotheekvloer. Met tips van toppers van leesconsulenten, QR-codes met leestips van kinderen, strips, biebmoppen, kijkplaten en woordzoekers, interviews met kinderboekenmakers en veel meer.

De lanceerparty is tussen Sinterklaas en Kerst met een silent disco-event door Maura in Bibliotheek Beverwijk. Daarna kan elke bibliotheek goede sier maken met deze special: om uit te delen in je bibliotheek, op scholen, in vakanties of bij de programmering. Eigen informatie kan eraan toegevoegd worden. De special wordt in januari ook uitgedeeld bij Voedselbanken in Noord-Holland.

Deze eerste special is een samenwerking met kinderkrant Kidsweek, Probiblio en bibliotheken.

Toolkit

Vanaf de lancering is een toolkit beschikbaar met basisteksten en beeldmateriaal voor de website, nieuwsbrief en socials. Deze kun je gebruiken bij de promotie van de Kidsweek-special in jouw bibliotheek.

Bestellen

Bestel hier vóór 31 januari de Kidsweek BIEB Special. De special is te bestellen per 100 stuks voor 30 euro.

Neem voor meer informatie contact op met Karen Bertrams.

Meer nieuws