Boost de taalwandeling met de Wandelwaaier

Boost de taalwandeling met de Wandelwaaier

In het afgelopen jaar zijn er creatieve varianten van taalcoaching en taalactiviteiten ontstaan. Zo ook de taalwandeling, waarbij taalcoaches en taalmaatjes samen op pad gaan. Leuk en leerzaam om te doen, helemaal nu het voorjaar eraan komt! Maar hoe blijf je in gesprek en breng je structuur aan, zodat oefenen met taal ook echt de focus blijft? Bibliotheek Bollenstreek ontwikkelde in samenwerking met Probiblio de Wandelwaaier: gesprekskaarten voor wandelende taalkoppels. 

Bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland ontvangen in april twee exemplaren, inclusief een handreiking voor taalcoaches. Daarmee kunnen meerdere taalkoppels op pad. Gegarandeerd taal- en wandelplezier! 

Wil je meer exemplaren van de Wandelwaaier inzetten? Gebruik dan onderstaande digitale versie én de handreiking voor taalvrijwilligers, die je zelf kunt (laten) afdrukken.

Download de Wandelwaaier

Download de handreiking voor taalcoaches

Maak daarbij gebruik van deze drukspecificaties, zodat de extra Wandelwaaiers er hetzelfde uitzien als de twee exemplaren die je van ons ontvangt:

  • Formaat 120 x 80 mm
  • Dubbelzijdig fullcolour, bestaande uit 22 kaarten
  • Bedrukt op 300 gr mc mat
  • Splitring
  • Laminaat mat afwerking 

Vragen? 

Voor vragen over deze drukspecificaties kun je contact opnemen met Niels Barnhoorn, de vormgever en drukker waar de Bibliotheek Bollenstreek mee samenwerkte. Voor overige vragen, neem contact op met basisvaardigheden@probiblio.nl

Meer nieuws