Bibliotheekplaza 2024: Ik en jij komen verder als wij

Event
Gepubliceerd op 26 maart 2024

Ik is uit en wij is in. Steeds meer mensen stappen uit hun bubbel en stappen die van een ander binnen. Tijdens Bibliotheekplaza 2024 vieren we graag ons 75-jarig bestaan met jou, én kijken we samen hoe we verder komen. Als wij zien we meer, weten we meer en kunnen we meer kansen creëren en benutten. We nodigen je uit om jouw eigen wij te ontdekken!

Datum:
31 oktober 2024
Tijd:
09:30 – 17:30
Locatie:
Amare, Den Haag
Kosten:
Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland bedragen € 199,00. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 255,00.
Aantal deelnemers:
Max. 350 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 24 oktober

Opzij voor wij

Steeds meer ikken beseffen dat we een samenleving zijn waarin we ons handelen niet los kunnen zien van een groter geheel. We leven met elkaar. En wat ‘ik’ doet heeft invloed op de gemeenschap, op hoe de wereld eruit ziet.

Lang zullen we leven!

Weet je al dat je erbij bent? Schrijf je snel in!

Blok je agenda en schrijf je meteen in! Vorig jaar was Bibliotheekplaza snel uitverkocht. De eerste 50 inschrijvingen zijn al binnen, dus de vroegboekkorting geldt niet meer voor nieuwe inschrijvingen. Heb jij tijdens Bibliotheekplaza iets nodig, laat het ons dan weten. Geef dit aan op het inschrijfformulier in het opmerkingenveld.

Kijk voor inspiratie hier terug naar de editie van vorig jaar

Voor wie?

Voor iedereen in Nederland of België die betrokken is bij de toekomst van bibliotheken 

Programma

We zijn druk bezig met het programma samenstellen. Op deze pagina publiceren we het programma, dus neem hier regelmatig een kijkje!

Hieronder zie je welke sprekers zeker komen:

Daniëlle Schreurs

Van boomer tot zoomer: inzicht in de mindset van álle generaties
Daniëlle Schreurs, oprichter en trendwatcher, nodigt je uit voor een boeiende workshop waarin ze de verschillen tussen Babyboomers, Generatie X, Y, en Z belicht. Omdat elke generatie opgroeit in een andere tijdgeest, verschillen de opvattingen over werken en leren. Dat geldt ook voor de nieuwe generatie medewerkers, waar oudere generaties weer aan moeten wennen. Door de geschiedenis in te duiken, begrijpen we waarom deze opvattingen verschillen. Dit creëert begrip voor elkaars werkhouding en verbetert de samenwerking tussen generaties in je werk. Doe mee en ontdek hoe jouw bibliotheek kan profiteren van generatiediversiteit.

Vragen?

Voor opmerkingen en bij vragen kan je mailen naar bibliotheekplaza@probiblio.nl

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 24 oktober 2024 . Deelnamekosten voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland bedragen € 199,00. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 255,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren tot 10 oktober 2024 is kosteloos. Van 10 oktober tot 23 oktober 2024 zijn de annuleringskosten 50% van de deelnamekosten. Van 24 oktober tot met 31 oktober 2024 zijn de annuleringskosten 100% van de deelnamekosten. Voor de eerste 50 aanmeldingen geldt een vroegboekkorting van € 25,00. Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt berekend over de basisprijs. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kan je je kosteloos laten vervangen door een collega. Ben je niet aanwezig en heb je geen vervanger, dan zijn we genoodzaakt de volledige deelnamekosten in rekening te brengen.

Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Neem voor vragen over de inschrijving contact op met evenementen@probiblio.nl