Anne Visser nieuwe business-unit manager

Anne Visser nieuwe business-unit manager

Op 1 september 2019 is Anne Visser gestart als business-unit manager Educatie, Organisatie en Marketing (EOM) bij Probiblio. Ze stelt zichzelf hier kort aan jullie voor.

Een korte introductie, nu mijn eerste maand als Business Unit Manager Educatie Organisatie en Marketing er op zit. Een hele mond vol, en er gebeurt ook heel veel bij Probiblio en in de branche. Dat valt me op, als relatieve buitenstaander.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als adviseur, als programmamanager bij een gemeente en als directeur van een stadsmarketingorganisatie.

Als je me vraagt waar ik mijn bed voor uit kom is het antwoord: met elkaar werken aan de ontwikkeling van mensen en gemeenschappen. Mogelijk maken dat je verder komt, dat je blij wordt van een goed perspectief, dat je je kunt redden en je eigen keuzes kunt maken.

 

Bibliotheken zijn wat mij betreft bij uitstek geschikt om mensen individueel en collectief te ontvangen en te helpen ontwikkelen: het zijn in potentie de meest inclusieve plekken in je stad of dorp.

 

Bibliotheken zijn wat mij betreft bij uitstek geschikt om mensen individueel en collectief te ontvangen en te helpen ontwikkelen: het zijn in potentie de meest inclusieve plekken in je stad of dorp. Dat wij bibliotheken ondersteunen en inspireren, maakt het werk van Probiblio waardevol. Het vraagt van ons dat we goed op de hoogte zijn van maatschappelijke ontwikkelingen; dat we flexibel zijn én dat we durven kiezen. Kom er maar om!

Volgens mij kan het allemaal, als we goed uitleggen aan onze partners/financiers waarom we kiezen. Pas toe, of leg uit, zoals de Governance Code Cultuur zegt.

Ik zie ernaar uit jullie verhaal te horen, en samen te werken aan nog sterkere bibliotheken.

Tot binnenkort!

Meer nieuws