Educatieve app: Professor Astrokats Zonnestelsel

Educatieve app: Professor Astrokats Zonnestelsel

Op zoek naar een leerzame app rondom het zonnestelsel? Ontrafel de geheimen van ons universum in Professor Astrokats Zonnestelsel. 

Neem deel aan het ruimteprogramma van Professor Astrokat en zijn side-kick Astromuis en ontrafel spelenderwijs de geheimen van ons universum in dit spannende intergalactische avontuur. Via allerlei uitdagingen in de app kun je verschillende medailles en raketonderdelen verdienen, waarmee je uiteindelijk je eigen raket kan bouwen. Wie wil dat nou niet!? 

De app Professor Astrokats Zonnestelsel is gebaseerd op het populaire educatieve kinderboek "Professor Astro Cat’s Frontiers of Space", dat is samengesteld door de Amerikaanse kwantumfisicus Dr. Dominic Walliman en geïllustreerd is door Ben Newman. De app kent een Nederlandse versie en is geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar. De app kost eenmalig 4 euro, maar volgens ons is hij dat dubbel en dwars waard! 

Geef de app als tip aan pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Benoem de tip in de nieuwsbrief, op de website of als aanvulling voor bij de BoekToer-collectie ‘Heelal’.

Meer nieuws