Plaza in praktijk

Event
Gepubliceerd op 08 november 2023

Elk jaar op Bibliotheekplaza delen sprekers van buiten de bibliotheekbranche prikkelende inspiratie over een actueel thema binnen onze branche. Dit jaar was dat het thema ‘De kracht van verhalen’. Speciaal voor bibliotheekmedewerkers in Noord- en Zuid-Holland organiseren we op 11 april een praktisch vervolg om met de inzichten aan het werk te gaan: Plaza in praktijk.

Datum:
11 april 2024
Tijd:
10:00 – 17:00
Locatie:
Volgt zo spoedig mogelijk
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies,
Aantal deelnemers:
Max. 100 personen

In 3 verschillende workshops gaan we aan de slag met de inspiratie van Bibliotheekplaza. Je gaat naar huis met concrete handvatten die je direct in de bibliotheek kunt toepassen. Ook als je niet aanwezig was op Bibliotheekplaza kan deze dag heel relevant zijn voor jouw dagelijks werk.

Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven van het programma. Het thema ‘De kracht van verhalen’ biedt zoveel mogelijkheden. In maart publiceren hier het programma, hou de website in de gaten.

Plaza in praktijk 2023: lees hier de terugblik.

Voor wie?

Medewerkers van bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland.

Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 28 maart 2024. Deelname is alleen bestemd voor voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland, deelname voor deze doelgroep is kosteloos vanwege subsidie. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten.