Onze mensen

Specialistisch advies voor alles wat er komt kijken in en om de bibliotheek. Hier vind je wie je kunt benaderen voor welke expertise. Onze adviseurs staan voor jou klaar en kijken er naar uit om met je in contact te komen!

Filter op expertise

Aniek van Son

Adviseur Educatie (digitale geletterdheid)
Expertises
Maakplaatsen, erfgoed, primair onderwijs, digitaal comfortabele volwassenen
Sluit

Charlotte Lehmann

Adviseur Educatie (primair onderwijs en kinderopvang)
Expertises
De VoorleesExpress, BoekStartcoach, BoekStart in de Kinderopvang, Meertaligheid, Gezinsaanpak, Makkelijk Lezen Plein, Mediaopvoeding 0-4 jaar.
Sluit

Dia Wesseling

Adviseur Educatie (primair onderwijs)
Expertises
Bibliotheek op school po, BoekStart in de ko, Impulsregeling Masterplan Basisvaardigheden (dBos po en BoekStart in de kinderopvang), Aanspreekpunt strategische en tactische laag m.b.t. structurele samenwerking met onderwijs en kinderopvang, Verbinding dBos en programmering naschools, Speciale doelgroepen (bijv. speciaal onderwijs).
Sluit

Geert-Jan Davelaar

Adviseur Educatie ((v)mbo, praktijkonderwijs en pabo)
Expertises
de Bibliotheek op school (v)mbo, Praktijkonderwijs, Pabo, Masterplan Basisvaardigheden en Impulsregeling, Stimuleringsregeling mbo-pwo
Sluit

Kelly de Ruiter

Adviseur Educatie (kinderopvang)
Expertises
BoekStart in de bibliotheek, BoekStart in de kinderopvang, BoekStartcoach (inclusief de stimuleringsregelingen rondom BoekStart), Bibliotheek als 3e leeromgeving, De aantrekkelijke jeugdvloer.
Sluit

Lotte de Ruiter

Adviseur Educatie (voortgezet onderwijs)

Michelle Smit

Adviseur Educatie (primair onderwijs)
Expertises
de Bibliotheek op school po, Impulsregeling Masterplan Basisvaardigheden (dBos po), De academische leesconsulent, Evidence informed interventies, Onboardingprogramma leesconsulenten, Theeducatie, Literatuuronderwijs in het po, Docent Open Boek
Sluit