Coördinator educatie bij KopGroep Bibliotheken

Voor KopGroep Bibliotheken, vestiging Den Helder, zijn wij per direct op zoek naar een manager/coördinator voor het team educatie (16-24 uur per week, tijdelijk).

School 7 ligt in het hartje van Den Helder. Een prachtige plek om lekker te lezen, te werken of een kop koffie te drinken. Welkom in de 'huiskamer van de stad'!

Wat ga jij doen?

Als coördinator stuur je een team van educatiespecialisten aan. Vanuit het educatief beleid van de bibliotheek bewaak je de implementatie, uitvoering en evaluatie hiervan. Het team educatie werkt veel samen met andere partijen in het netwerk van de bibliotheek. Bij activiteiten kun je denken aan bijvoorbeeld de Bibliotheek op school in het primair onderwijs of de voorleesactiviteiten gericht op de kinderopvang. Je ondersteunt je collega’s in het team door de activiteiten met de verschillende partijen regelmatig te evalueren en monitoren. Ook ben je de contactpersoon richting de interne organisatie en directie om tijdig knelpunten of juist kansen en mogelijkheden te signaleren.

Op een rijtje:

  • Aansturen van het team educatie
  • Relatie onderhouden met netwerkpartners en de interne organisatie
  • Bewaking implementatie, uitvoering en evaluatie van het educatief beleid.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring in het aansturen van een team en je hebt een mensgerichte stijl van leidinggeven. Je communiceert helder en consistent en voelt goed aan wat jouw team nodig heeft om prettig te kunnen werken. Daarnaast heb je affiniteit- en/of ervaring met educatie, taal- en lezen. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt ervaring in het samenwerken met andere organisaties. Als netwerker betrek jij graag andere partijen om daar samen beter van te worden.

Onze wensen:

  • Opleiding en werk-/denkniveau op tenminste hbo-niveau;
  • Passende opleiding of aantoonbare werkervaring in educatie en/of onderwijs;
  • Leidinggevende ervaring.

Wat bieden wij?

Een mooie tijdelijke functie in een enthousiast team op een geweldige locatie!  De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de cao OB €3228,00 tot max. € 4158,00 bruto per maand.

Belangstelling?

Bel 06-51992905  of mail jouw motivatie zo snel mogelijk aan: ellen.peters@nl.randstad.com.