Nieuw! Marketing trainingen op maat

Nieuw! Marketing trainingen op maat

Of het nu om trends of best practices gaat; de marketeers van Probiblio zijn altijd bereid hun kennis met je te delen. Via nieuwsbrieven, kenniscirkels, whitepapers en onze trainingen.

En hoe fijn zou het zijn als je zelf kan bepalen wat we met je delen, hoe, wanneer, met wie en waar. Om je tegemoet te komen hebben we hier met onze trainingen een voorzet voor gedaan!

Kennisdeling

Ben je op zoek naar een marketingtraining? En wil je zelf bepalen hoe, wanneer, met wie en waar je de training volgt? Bekijk dan het vernieuwde aanbod van onze marketeers.

Uit een inventarisatie onder de marketeers uit Noord- en Zuid-Holland hebben we een aantal onderwerpen geselecteerd waarvoor we een training hebben ontwikkeld. Dit zijn vooral de onderwerpen die aansluiten bij ontwikkelingen binnen ons vakgebied en waar we als adviseurs veel kennis over kunnen delen. 

Best practices uit de bibliotheekpraktijk

Vanzelfsprekend maken best practices onderdeel uit van de trainingen. De voorbeelden doen de marketingadviseurs op in de bibliotheekpraktijk en delen die kennis graag met je. Daarin nemen ze  ook de kennis van de landelijke branche-ontwikkelingen mee en de ervaringen met lokale applicaties die in gebruik zijn, zoals de nieuwsbrief, de marketingmodule en de catalogus.


Maatwerk programma

De trainingen kun je volgen op een zelf gekozen moment, bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze. Een één op één training, met meerdere collega’s of misschien samen met collega’s van een andere bibliotheek. Maak je wensen kenbaar en gezamenlijk bespreken we de leerdoelen en stellen een maatwerk programma op dat is afgestemd op de kennis, de organisatie en de lokale situatie.

Is je nieuwsgierigheid gewekt, wil je meer weten of teruggebeld worden over één of meer van deze trainingen? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

1.     Hoe richt je een succesvolle nieuwsbrief in

2.     Contentmarketing Stroomlijnen van je online communicatie

3.     Google Ads Campagnes opzetten en beheren

4.     Displayen Profileren van je (deel)collectie

Heb je een algemene vraag over onze maatwerk trainingen? Neem dan contact op met onze marketingadviseur Gré van Brakel, tel. 06-1298 5050 of e-mail gvbrakel@probiblio.nl 

Meer nieuws