Nieuwe reeks interviews Ontmoet Schrijvers Online

Nieuwe reeks interviews Ontmoet Schrijvers Online

Het is een kindje van de eerste lockdown: het initiatief Ontmoet Schrijvers Online. 7 interviews met bekende auteurs, opgenomen in verschillende bibliotheken en uitgezonden voor bibliotheekleden. Na een succesvolle eerste editie starten we op 5 november met een nieuwe reeks, dit keer rond het thema ‘familiegeschiedenis’. Met Raoul de Jong, Judith Koelemeijer, Murat Isik en Susan Smit.

De deelnemende bibliotheken zijn dit keer Bibliotheek Rotterdam, De Boekenberg, Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Aan den IJssel. De interviews worden afgenomen door een lokale interviewer. Daarna heeft het publiek de mogelijkheid vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek!

Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 5 november iedere donderdagavond plaats tussen 19.30 en 20.30 uur.

Geïnteresseerden melden zich aan via deze pagina >>

Kijk hier ook voor nog meer informatie over de schrijvers en het programma. 

Mini-toolkit voor de bibliotheek

Deze mini-toolkit helpt je bibliotheek bij de lokale communicatie over Ontmoet Schrijvers Online. In dit plan staan communicatieadviezen en een mogelijke planning van de aanbevolen marketing-uitingen.

Meer informatie en interviews terugkijken

Ontmoet Schrijvers Online is een initiatief van de Lonkende Leestafel, het project van Probiblio dat mensen met dezelfde interesses samenbrengt én lezen stimuleert. Tijdens de eerste editie werden onder anderen Alex Boogers, Paulien Cornelisse en Splinter Chabot geïnterviewd. Je kunt deze online interviews hier terugkijken. Wil je meer informatie over Ontmoet Schrijvers Online, neem dan contact op met Alek Dabrowski.

Meer nieuws