Kenniscirkel Educatie ‘Jouw bibliotheek, jouw baan, jouw ontwikkeling’

Event
Gepubliceerd op 27 september 2023

Wil jij beter worden in wat je doet? Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei hou je de uitdaging in je baan en vergroot je je kennis en kwaliteiten. Jezelf ontwikkelen geeft energie en zorgt voor meer plezier in wat je doet. De groei die je met deze zelfontwikkeling doormaakt zorgt bovendien voor een goed gevoel en meer voldoening. Je werkgeluk zal toenemen!

Datum:
06 december 2023
Tijd:
10:00 – 16:00
Locatie:
Stichting C. in Hoofddorp
Kosten:
Kosteloos voor bibliotheekorganisaties in NH en ZH vanwege subsidies, overige organisaties betalen € 149,00.
Aantal deelnemers:
Max. 100 personen
Deadline:
Inschrijven vóór 21 november

Geef jezelf deze kans en kom naar onze kenniscirkel ‘Jouw bibliotheek, jouw baan, jouw ontwikkeling’ op 6 december in C. Hoofddorp.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is gericht op specialisten educatie (vve, po, vo, mbo/hbo), digitale geletterdheid en basisvaardigheden.

Programma

  • Jelle Jolles, bekend neuropsycholoog en emeritus-hoogleraar psychologie, gaat van start met een interessant verhaal. Daarmee krijg je meer inzicht in de theorie achter jezelf ontwikkelen.
  • Jannie van Vugt, projectleider brancheopleiding bij de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB), komt ons alles vertellen over de nieuwe brancheopleiding.
  • Aansluitend ga je, onder leiding van de inhoudelijke adviseurs van Probiblio, in gesprek met collega’s van andere bibliotheken. Samen wissel je ervaringen uit en bespreek je dilemma’s en stellingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Op welke manier leer je zelf het beste en hoe houd je rekening met de leervoorkeuren van collega’s? En wat betekenen de ontwikkelingen binnen de bibliotheekbranche voor jouw baan? Dit zijn zo maar wat vragen waar we in de verschillende workshops mee aan de slag gaan.
  • We zullen de dag afsluiten met een creatieve noot!
Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven is mogelijk tot 21 november 2023. Deelname voor bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland is kosteloos vanwege subsidie. Overige bibliotheekorganisaties betalen € 149,00. Inschrijving is bindend. Natuurlijk kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Voor afmeldingen binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij € 36,00 annuleringskosten in rekening aan de bibliotheekorganisaties in Noord- en Zuid-Holland. Overige organisaties betalen de volledige deelnamekosten. Ook bij no-show wordt dit bedrag doorbelast. Genoemde prijzen zijn per deelnemer en exclusief btw. Alleen deelnemers die zich vooraf hebben aangemeld en een bevestiging van deelname hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij een teveel aan inschrijvingen kunnen wij maximaal twee deelnemers per organisatie toelaten. De bijeenkomst is met name bestemd voor bibliotheekorganisaties uit Noord- en Zuid-Holland. Zij krijgen daarom voorrang bij plaatsing.